Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk ka demokraci apo liberalizëm në Islam

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14257
Përgatiti:
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është thirrja për në demokraci një thirrje për në Islam?”

Përgjigje: ”Ky është një sistem perëndimor e jo Islam. Nuk ka demokraci apo liberalizëm në sistemin islamik. Islami është i njohur për gjykimet dhe rregullat e tij. Këto kushte të importuara nuk janë pjesë e saj.”

Shpërndaje: