Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk ka ditë të veçuar për vizitën e varreve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (55), min:  1.00.53

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/16503

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të veçuar një ditë për të vizituar varret e të afërmve të vdekur?

Përgjigjja: Ai nuk duhet të veçojë, as një të premte apo ndonjë ditë tjetër. Ai nuk duhet të përsërisë vizitat gjatë gjithë kohës. Kur të ketë kaluar një kohë ai shkon tek varri i të afërmit të tij dhe të lutet për të.

Shpërndaje: