Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk ka të mira në revolucionet kundër diktatorit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14252
Përgatiti:
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Ka nga ata që thonë se revolucionet janë një çlirim nga skllavëria e një diktatori. Si refuzohet kjo?”

Përgjigje: ”Nuk ka asnjë të mirë në revolucione, edhe në qoftë se pushtetari është një diktator. Nuk ka asnjë të mirë në një revolucion kundër tij. Kjo vetëm se do të sjell dëm edhe më të madh, ku njerëzit do të vriten, anarkia do të mbizotërojë, siguria do të humbet, siç thashë ska asnjë të mirë në revolucione.”

Shpërndaje: