Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk ka ujë të mjaftueshëm për abdes të plotë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (6)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14379

Përktheu: Valdet Gashi www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nuk ka ujë të mjaftueshëm për të bërë një abdes të plotë. A duhet ta marrë abdes dhe pastaj të bëjë tejemum apo vetëm tejemum?

Përgjigje: Nëse nuk ka ujë të mjaftueshëm, ai lan ato pjesë të trupit që mundet dhe bën tejemum për pjesët e tjera.

Shpërndaje: