Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk kam pranuar të martohem me një burrë që rruan mjekrën!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: https://phaven-prod.s3.amazonaws.com/files/audio_part/asset/1004439/v56xrZjz6bqZ8CUYPV7jcC_vOQE/man_who_shaves.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë është gjykimi mbi atë që unë nuk kam pranuar të martohem me një njeri i cili rruan mjekrën?“

Përgjigje: “Ju keni vepruar mirë. Allahu do ta sjell dikë tjetër. Ai që e merr të lehtë rruajtjen e mjekrës, ai i merr lehtë edhe tjerat gjëra, dhe fëmijët e tij do të edukohen sipas shëmbëlltyrës së tij.“

Shpërndaje: