Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nxitja e fëmijës me anë të dhuratave në kërkimin e dijes

Shejkh Ibrahim bin Adham

Burimi: Sheraf As-habil-Hadith, fq. 76, nga Imam El-Hatib el-Bagdadi

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Babai im më tha: ‘Djali im i dashur, syno mësimin e haditheve. Çdo herë që dëgjon një hadith dhe e mëson atë përmendësh, unë do të japë një dirhem.’ Kështu unë fillova mësimin e haditheve.”

Shpërndaje: