Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Operacionet në bark për largimin i dhjamit tek femrat

Alameh Salih bin Muhammed el-Luhejdan

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=129946

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet gruaja të bëjë kirurgji kozmetikeje në bark që të largojë dhjamin nga aty nëse burri i saj e dëshiron këtë?

Përgjigje: Këto çështje nuk konsiderohen të atilla që ndryshojnë krijimtarinë e njeriut, këto vetëm ndihmojnë në humbjen e peshës. Natyrshmëria e njeriut nuk është mbipesha, ai vet është shkaktar i mbipeshës. Nëse vepron diçka për të hequr peshën, nuk ka asgjë të keqe në këtë. Nuk ka dyshim se mënyra më e shëndetshme është për të ngrënë më pak e për të lëvizur më shumë.

Shpërndaje: