Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Operimi i gishtave shtesë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligerata: Sherh Umdat-il-Fikh (6)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14379

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetja: Djali im ka lindur me ka gjashtë gishtërinj në të dy duart. Mjekët e konsiderojnë këtë të jetë një anomali dhe se gishtat shtesë duhet të hiqen. Cili është vendimi për ti hequr ato?

Përgjigje: Është e padëmshme. Në qoftë se kjo as nuk dëmtonë e as nuk e rrezikonë jetën e njeriut, një vperim i tillë është i padëmshëm. Kështu duhet të jetë.

Shpërndaje: