“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Para tekbirit fillestar i vijnë dyshime rreth abdesit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Kur dua të bëjë tekbirin për namaz më vijnë dyshime se a kam marrë abdes apo jo (shejkhu e ndërpret pyetësin)…

Përgjigje: Braktisi këto (vesvese), braktisi! Nuk ke ardhur dhe nuk je prezent në namaz  pa abdes. Braktisi këto vesvese!

Shpërndaje: