Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Parfumi cili përmban alkool

Alameh Muhammed bin Abdil-Uehab el-Uasabi (v. 1436)

Burimi: Ikd-ul-Xhuman min Fataua Ramadan, fq. 55

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi nëse përdoret parfumi i cili përmban alkool?

Përgjigje: Ai nuk e prish agjërimin. Megjithatë, unë këshilloj që parfumet me alkool të mos përdoren.

Shpërndaje: