Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Parimi: Ajo që vlen për burrat vlen edhe për gratë

Imam Muhamed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Studime dhe fetva në lidhje me dhënien mes’h çorapeve
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Ne duhet të dimë parimin që thotë se ajo që vlen për burrat vlen edhe për gratë, dhe ajo që vlen për gratë vlen edhe për burrat derisa të dëshmohet e kundërta.

Shpërndaje: