Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja me tatuazh

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Umdat-il-Fikh (37)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Pasi që një burrë u martua me një grua dhe u veçua me të, ai e pa se ajo kishte tatuazh. A është kjo një e metë në mënyrë që t’i lejohet të anulojë martesën?

Përgjigje: Jo, kjo nuk është një e metë (që lejon divorcin). Megjithatë, tatuazhi i saj është i ndaluar. Ajo duhet ta heqë atë në mënyrën më të mirë të mundshme. Megjithatë, kjo nuk është e metë që lejon anulimin e martesës.

Shpërndaje: