“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pas namazit e vëren se kishte papastërti në rroba

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh ´Umdat-il-Fiqh (2)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/omdh–14340204.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Pas namazit ka vërejtur se kishte papastërti në rrobat e tij. A duhet ta përsërisë namazin?”

Përgjigje: ”Mendimi i saktë është se ai nuk duhet ta përsëris atë. Ai nuk e dinte këtë, as nuk e dinte se kur ka rënë papastërtia aty. Ndoshta ajo ka rënë aty pas namazit pa dijen e tij. Mendimi i saktë është se ai nuk duhet ta përsërisë atë.”

Shpërndaje: