“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pastrimi me ujë zemzemi në banjo

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/eg–14340428.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejuar për tu pastruar me ujë zemzemi mbi të cilin është lexuar Kuran, nëse pastrimi bëhet në banjo?

Përgjigje: Kjo është në rregull.

Shpërndaje: