Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Isbali është i ndaluar në të gjitha vendet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (16)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%2027-3-1435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A vlen isbali në të gjitha vendet?

Përgjigje: ”Po, isbali vlen për të gjithë njerëzit (meshkuj fëmijë apo të rritur) në të gjitha vendet. Për deri sa ai është musliman, nuk i lejohet ti ketë rrobat nën nyjet e këmbëve.

Shpërndaje: