Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorë internetin e fqinjëve pa leje!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Uehab (9)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tf–1431-08-06_0.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Unë jetoj në një bllok banesash ku shumë fqinjë që e përdorin internetin. Disa prej tyre, i mbrojnë ato me fjalëkalime, ndërsa të tjerët nuk e bëjnë këtë. A më lejohet që të përdori internetin nga ata të cilët nuk kanë vënë fjalëkalime të lidhjeve të tyre të internetit?”

Përgjigje: ”Jo, nuk të lejohet ta bësh këtë. Së pari, ju mund të hyni në sekretet e tyre eventuale dhe së dyti nuk të lejohet që të harxhosh pronën e njerëzve të tjerë pa lejen e tyre. Pra nuk të lejohet ta bësh këtë.”

Shpërndaje: