Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i ezanit si alarm për tu zgjuar për namaz

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14690

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të përdorur ezanin si alarm për tu zgjuar për namaz?

Përgjigje: Kjo është e mirë. Ti mund të përdorësh një orë ose një ezan të regjistruar, si alarm që të kujton dhe të zgjon për namaz. Kjo është vepër e mirë.

Shpërndaje: