Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i kremeve të lëkurës dhe penicilina (krem) kundër plagëve?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)
Burimi: Fataua Sijam
 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 25: Cili është gjykimi për të përdorur kreme të lëkurës dhe penicilina (krem) kundër plagëve? A e prishin këto agjërimin1?

Përgjigje: Kremet dhe penicilina kundër plagëve janë të padëmshme sepse ato nuk hyjnë në trup.


1 Nga “Fet’h-ur-Rab el-Uadud” (1/250). 

Shpërndaje: