Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i parfumeve të lëngëta

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr 10/255

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishët agjërimi nëse një person përdor parfume të lëngëta që janë në shishe me të cilin i lyen duart, fytyrën, trupin dhe rrobat?
 
Përgjigje: Përdorimi i parfumit në mënyrën e përmendur nuk e prish agjërimin.

Shpërndaje: