Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i pilulave kontraceptive për të agjëruar Ramazanin – Feuzan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas që të përdorë pilulat kontraceptive (për të shtyrë periudhën menstruale) në mënyrë që të agjërojë tërë Ramazanin?

Përgjigje: Le të konsultohet me mjekun, nëse kjo nuk i shkakton dëm asaj, nuk ka të keqe që t’i përdorë ato.

Shpërndaje: