Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përsëritë namazin për shkak të vesveseve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Fataua alal-Haua 1435-12-28

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/f-28-12-1435-01_01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ndodhë që unë të përsëris namazin dy herë për shkak të vesveseve vetëm që zemra ime të gjen rehati.

Përgjigje: Kështu nuk duhet vepruar. Mos ju nënshtro vesveseve. Lute Allahun që të mbrojë kundër shejtanit dhe vazhdo faljen e namazit me vendosmëri. Vesveset me lejen e Allahut – do të zhduken.

Shpërndaje: