Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Personi bën marrëdhënie intime me gruan e tij pasi ishte agjërueshëm gjatë udhëtimit

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/285-291)
Darul-Hixhrah, 1425/2004
 www.perlatmuslimane.com

681 (9) – Pyetje: Çka mendoni në lidhje me personin që agjëron gjatë udhëtimit dhe më pas kthehet tek gruaja e tij dhe bën marrëdhënie intime me të?

Përgjigje: Nuk më pëlqen që ai të prish agjërimin. Ai duhet ta kompensojë atë ditë. Dhe në qoftë se ai ka marrëdhënie seksuale me gruan e tij, ai duhet gjithashtu të bëjë edhe shpagimin.

Shpërndaje: