Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Personi i cili dyshon se a ka aguar

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)
Burimi: Masail el-Imam Ahmed, fq. 90-96
Dar-ul-Ma’rifeh

Përktheu: Valdet Gashi
 www.perlatmuslimane.com

Ebu Daudi: E kam dëgjuar imam Ahmedin duke u pyetur në lidhje me dyshimin e agjëruesit në lidhje me agimin.

Imam Ahmedi u përgjigj: Ai mund të hajë dhe të pijë derisa të jetë i sigurt se ka aguar.

Shpërndaje: