Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Personi i cili vjell duke qenë agjërueshëm

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)
Burimi: Masail el-Imam Ahmed, fq. 90-96
Dar-ul-Ma’rifeh
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Ebu Daudi: E kam dëgjuar imam Ahmedin të pyetet në lidhje me agjëruesin i cili vjell.

Ai u përgjigj: Nëse ai e bën këtë qëllimisht, ai duhet ta kompensojë këtë ditë. Përndryshe, ai nuk duhet të bëj kompensim fare.

Shpërndaje: