Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Personi i justifikuar ha në prani të agjëruesit

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Burimi: http://olamayemen.com/index.php?article_id=9472

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejuar për atë që nuk ka nevojë të agjërojë të ha ushqim para agjëruesve?

Përgjigje: Po i lejohet atij. Nuk ka asgjë që e ndalon atë. Unë nuk di ndonjë ndalim.

Shpërndaje: