“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Personi që teshtin më tepër se tre herë

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika el-Bab el-Maftuh nr. 126

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse një person teshtin më tepër se tre herë radhazi, thoni atij:

“Allahu të shëroftë” Ti je ftohur.”

Shpërndaje: