Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Personi sapo i larë frikësohet nga të ftohurit e sabahut

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (6)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14379

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një person i cili lahet në sabah mund të sëmuret kur del për namaz. Ai i lejohet që të falet në shtëpi?

Përgjigje: Po. Nëse ai nuk ka rrobe dhe ka frikë se sapo i larë të goditet nga era, ai falet në shtëpi.

Shpërndaje: