Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Prej bidateve, është që dijetarët të kenë veshje të veçantë nga të tjerët

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: (Silsilet-ul-Huda uen-Nur (173))

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Unë vishem ashtu siç po më shihni ju. Është prej bidateve që dijetarët të kenë veshje të veçantë nga të tjerët.”

Shpërndaje: