“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Prishja e nijetit gjatë marrjes abdes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/7890

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse një person është duke marrë abdes dhe pastaj e braktis abdesin, pastaj ai kthehet për ta përfunduar abdesin para se ti jenë tharë pjesët e trupit?”

Përgjigje: ”Nëse ai e prish nijetin e tij abdesi iu anulohet…”

Shpërndaje: