“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pse Isai (alejhi selam), quhej el-Mesih?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Pse Isai (alejhi selam), quhej el-Mesih?

Përgjigje: Sepse ai e prekte (fërkonte) të verbërin dhe ai shërohej me lejen e Allahut.

Shpërndaje: