“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pse Kutbitë asocijohen me Selefizmin?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (188)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Kutbitë i asocijohen Selefizmit sepse njerëzit e dinë se Selefizmi është e vërteta.”

Shpërndaje: