Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Puthja e gruas duke qenë agjërueshëm

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)
Burimi: Masail el-Imam Ahmed, fq. 90-96
Dar-ul-Ma’rifeh

Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Ebu Daudi: E kam dëgjuar imam Ahmedin të pyetet në lidhje me agjëruesin i cili e puth gruan e tij.

Ai u përgjigj: Ai mund ta bëjë këtë nëse ai nuk ka frikë se do të ejakulon.

Përveç kësaj, e kam dëgjuar atë të thotë: Ai nuk duhet ta bëjë këtë që në qoftë se është i ri në moshë.

Në një rast tjetër ai tha: Nuk më pëlqen kjo gjë.

Shpërndaje: