Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Që të mos varen nga burrat

Alameh Salih bin Sad es-Suhejmi
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi i nxitjes së grave për të studiuar në universitet ku ka përzierje të dy gjinive me argumentin se ato nuk duhet të varen nga burrat e tyre dhe se duhet të kenë një profesion në rast divorci?

Përgjigje: Kjo nuk është argument. Ato nuk duhet të studiojnë në universitete ku ka përzierje të dy gjinive.

Pyetësi: Allahu të dhëntë mirësi!

Përgjigje: Kjo nuk lejohet.

Shpërndaje: