Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëndrimi i burrit në lidhje me problemet mes gruas dhe nënës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Fataua alal-Haua 1436-01-05

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/f-05-01-1436-01_01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë qëndrimi duhet të ketë burri lidhur me problemet mes gruas së tij dhe nënës së tij?

Përgjigje: Ai duhet të sjellë paqe mes tyre. Ai duhet ti kërkojë gruas që të sjellët mirë me nënën e tij dhe që ajo të mos e zemërojë atë, ose që të mos sillet keq me të dhe që ta ndihmoj atë që të sillet mirë me nënën e tij. Gruaja vetë shpërblehet për këtë.

Shpërndaje: