Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëndrimi i Ehl-us-Sunnetit në lidhje me vrasjen e Husejnit

Shejkh ul-Islam Ibn Tejmije (rahimehullah)

Burimi: Mexhmu el-Fataua (4/487) ka thënë:

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Sa i përket atij që e vrau Husejnin (radijAllahu anhu), atë që ndihmoi për të vrarë atë ose atë që është i kënaqur me vrasjen e tij, kështu që mallkimi i Allahut, engjëjve dhe të gjithë njerëzve është mbi ta.”

Shpërndaje: