“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Qëndrimi i personit xhunub në xhami?

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Meseil an Imam Ehlil-Hadith.

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A i lejohet personit i cili është xhunub të qëndrojë në xhami?”

Përgjigje: ”Nuk ka të keqe të qëndrojë në xhami nëse ai paraprakisht ka marrë abdes.”

Shpërndaje: