Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëndrimi ynë ndaj faqeve të internetit të këqija dhe ndaj ideologjive të devijuara

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Hakikatu Da´uat-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehab

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/02011436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”E lus Allahun Azze ue Xhel që të na udhëzojë të gjithë ne në dituri të dobishme, vepra të mira, stabilitet në të vërtetën dhe vigjilencë ndaj sprovave dhe së keqes.

Në ditët e sotme përhapen sprovat në telefonat celularë dhe në internet. Jini mjaft vigjilent! Paralajmëroni ndaj këtyre faqeve të internetit të këqija dhe ndaj ideologjive që qarkullojnë përmes telefonave celular. Paralajmëroni ndaj tyre!”

Shpërndaje: