Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qeni i gjuetisë ha nga gjahu

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Ash’ath es-Sixhistani (v. 275)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed, fq. 343

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1635 – E kam dëgjuar Ahmedin duke u pyetur në lidhje me qenin e gjuetisë që ha nga gjahu.

Ai u përgjigj: “Ai nuk duhet të hahet.”

Do të thotë nuk duhet ngrënë nga gjahu i tij.

Shpërndaje: