Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rregulli për një dhikër të caktuar

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14816

Pëgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që për shembull të thuhet “Subhan-Allah” një mijë herë në ditë?

Përgjigje: Mos vendos kufij pa prova. Nëse ka prova për një numër të kufizuar, i përmbahesh atij numri. Nëse nuk ka ndonjë provë, ti e përmend Zotin tuaj në mënyrë të pakufizuar. Përmende Allahun shumë.

Shpërndaje: