Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rruga e sunnetit dhe rruga e bidatit!

Shejkhul Islam Ahmed bin Tejmijeh (v. 728)

Burimi: Mexhmu-ul-Fetaua vëll 10/ fq. 568

www.perlatmuslimane.com

Rruga e sunnetit është: dituria, drejtësia dhe udhëzimi.

Rruga e bidatit është: injoranca, padrejtësia dhe pasimi i hamendjes dhe i dëshirave të epshit.

Shpërndaje: