Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sa kohë duhet bërë durim me padrejtësitë e sundimtarit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14235
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa vëllezër pyesin se sa kohë duhet bërë durim me padrejtësit e sundimtarit dhe sa kohë duhet këshilluar ata në sekret?”

Përgjigje: ”Derisa Allahu të sjell një shpëtim. Derisa Allahu të sjell një shpëtim.”

Shpërndaje: