Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sa’i nga Meruah

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh ed-Durr en-Nadhid (13)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur e kam bërë umren kam filluar me sa’in nga Meruah dhe e përfundova atë në Safa. A jam i obliguar me diçka?

Përgjigje: Nëse ke filluar sa’in tënd nga Safa, ke ecur shtatë ecje dhe e ke përfunduar atë në Meruah, sa’i yt është i saktë. Dhe në qoftë se ai fillohet nga Meruah është i pa vlefshëm.

Shpërndaje: