Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Salat-ush-shuruk është salat-udh-duha

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e mjaftueshme të falim Salat-ush-Shuruk në vend të Salat-udh-Duhasë?”

Përgjigje: ”Salat-ush-Shuruk është Salat-udh-Duha. Janë njërëzit e thjeshtë që e quajnë këtë namaz ”Salat-ush-Shuruk”. Ai që falet pas lindjes së diellit ai e ka falur namazin e Duhasë.”

Shpërndaje: