Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Salih el-Munexhid është Kutbi

Shejkh Ubejd bin Abdilah el-Xhabirij

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kam dëgjuar nga disa Shujukhë, si Selim el-Hilali dhe Shejkh Usama el-Kusi se Salih el-Munexhid anon kah Sururitë. Kam deshirë të dijë se çfarë thonë dijetarët në Arabinë Saudite pasi që ai është nga Siria por jeton në Arabinë Saudite?

Përgjigje: Unë nuk mund të flasë çfarë thonë dijetarët në Arabinë Saudite për të, sepse nuk e kam në dispozicion këtë gjë. Mirëpo të tregoj se çfarë mendimi unë kam për të.

Dëshirojë që ti dhe djelmoshat tanë dhe vajzat tona të cilët e dëgjojnë këtë: atë çfarë di për këtë person është pikërisht ajo çfarë ti ke dëgjuar për të se ai është ”Kutbi”1.

________________________

Lexo lidhur me sektin Kutbi: https://www.perlatmuslimane.com/category/menhexh/grupet-dhe-sektet-ndaj-te-cilave-dijetaret-kane-paralajmeruar/kutbite/

Shpërndaje: