“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Së pari tavafin, tani sa’in

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Ighathat-il-Lahfan (56), min: 50.25

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-1-1-1438-01.mp3 

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse haxhiu e shtyn tauaf-ul-ifadhah dhe sa’in për në ditën e tretë të teshrikut, atëherë a duhet të bëjë sa’in përpara tavafit në mënyrë që tavafi të jetë gjëja e fundit që ai bën?

Përgjigje: Jo, jo. Ai duhet të fillojë me tavafin dhe pastaj me sa’in. Sa’i e pason tavafin, është si një pjesë e tij.

Shpërndaje: