Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sekreti pas të qenurit me shëndet

Imam Shems-ud-Din bin Kajim el-Xheuzijeh (v. 751)

Burimi: Zaad el-Ma’aad, 34

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Profeti Muhammed (salAllahu alejhi ue selem) e kishte zakon të pinte një gotë ujë të përzier me mjaltë në esëll (kur zgjohej nga gjumi) dhe ky është sekreti për të qëndruar i shëndetshëm gjë të cilën e kupton vetëm personi inteligjent dhe i bekuar.

Shpërndaje: