Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sektet që egzistojnë tek njerëzit ekzistojnë edhe tek xhinët

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Burimi: http://muqbel.net/sounds.php?sound_id=22

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cila është dëshmi se xhinët ndahen në Selefijun dhe në sekte të tjera?

Përgjigje: Cila është dëshmi se xhinët ndahen në Selefijun dhe në sekte të tjera? Ajo që ekziston në mesin e njerëzve, gjithashtu ekziston në mesin e tyre. Mund të ndodhë që ata të xhindosin një person dhe të thonë se ata janë nga Ehl-us-Sunneti. Sektet që ekzistojnë në mesin e njerëzve janë gjithashtu në mesin e xhinëve. Prej tyre ka që janë laikë, anëtarë të partisë Ba’th, komunistë, muslimanë dhe Ehl-us-Sunneh.

Shpërndaje: