Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shërimi i sëmundjes së ishijasit sipas Sunnetit

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Shërimi për ishijas1 është bishti i deles së shkretëtirës i shkrirë dhe i ndarë në tri pjesë, secila pjesë merret në esull tre ditë pandërprerë.”

Tirmidhi në Sahi el-Xhami nr. 3713. Sahi sipas Imam Albanit në Silsilat-ul-Ahadith es-Sahihah nr 1899.


1 Shih: https://www.youtube.com/watch?v=XxefH4kUOZk

Shpërndaje: