Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shëroje zemrën tënde!

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Akidatu Ehl-is-Sunneh uel-Xhema’ah 78/96

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Nëse do të goditesh nga një sëmundje trupore, do të kishe trokitur derën e çdo mjeku për tu shëruar. Ti gjithashtu do të kishe duruar me dhimbjen që e ndien për shkak të operacioneve dhe do të kishe duruar me shijen e hidhur të ilaçeve. Pra, tani pyetja është:

“Pse nuk ke të njëjtin qëndrim kur vjen puna tek zemra jote që është sëmurë për shkak të mëkateve?”

Shpërndaje: