Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shëtitja me gruan që e kërkon për martesë dhe vëllain e saj të vogël

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (58) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/15-01-1438-ighastat.mp3

Pergatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet atij që të dalë me të dhe vëllain e saj të vogël?

Përgjigje: Jo. Një person i moshës së vogël nuk duhet të jetë me ta. Një fëmijë nuk duhet të jetë me ta. Fëmija nuk di.

Shpërndaje: